A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новаківська гімназія
Каноницької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Електроенергію споживаємо ЕФЕКТИВНО!

    Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 10.01.2023 №25 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для забезпечення ефективного споживання електричної енергії населенням», здійснюється обмін розжарювальних ламп на світлодіодні для закладів освіти.

15:19 13.07.2023

"Безпечна дорога до школи"

Учні 5 класу повторили та узагальнили знання правил дорожнього руху для пішоходів, велосипедистів та пасажирів транспорту і виготовили лепбук "Безпечна дорога до школи"

13:38 19.05.2023

Селфі-квест "Правила дорожнього руху"

Необхідність популяризації правил дорожнього руху, особливо серед дітей, завжди є актуальною, оскільки цього вимагає сучасне життя. Тож учні 9 класу із задоволенням взяли участь у селфі-квесті "Правила дорожнього руху".

13:20 18.05.2023

"Безпека велосипедиста" - бесіда- пам'ятка.

Кожна дитина почуває себе в безпеці тоді, коли знає, як правильно діяти в екстремальній ситуації.Сьогодні, навчаючи дітей правил дорожнього руху, ми закладаємо надійний фундамент майбутнього безпечного життя.  З метою попередження травматизму на дорозі за участю дітей та усвідомлення необхідності дотримуватися правил поведінки на дорозі з учнями 2 класу було проведено бесіду-пам'ятку "Безпека велосипедиста", вуличний марафон "Велосипедом до школи", діти з цікавістю виконували завдання настільної гри. На уроках образотворчого мистецтва виготовили аплікацію "Мій транспорт".

19:23 17.05.2023

Тиждень безпеки дорожнього руху у дошкільнят.

Метою проведення Тижня безпеки дорожнього руху в дошкільному підрозділі Новаківської гімназії є поліпшення якості  освітньої роботи з  дітьми з питань безпеки та  захисту  життя: пропаганди безпечної поведінки на дорозі. Вихователем Л. Босик проведено  заняття "Цікава подорож з світлофором Моргайком".

19:33 15.05.2023

День Європи

Цогоріч Україна відзначає День Європи разом із країнами Європейського Союзу – 9 травня, в статусі країни – кандидата на членство в ЄС. Ми є частиною родини європейських держав із спільними цінностями та прагненнями, а Збройні Сили України міцно стоять на захисті всієї Вільної Європи. З цієї нагоди у Новаківській гімназії були проведені такі заходи:

16:11 09.05.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень