A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новаківська гімназія
Каноницької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Нашим дошкільнятам не страшні морози!

А як проходить ваш засніжено-зимовий день? Наш - весело та корисно, адже зима - дивовижна пора! Її дуже люблять вихованці нашого дитячого садка.

20:43 16.01.2024

Всесвітній день "Дякую"

Всесвітній день "Дякую" відзначають 11 січня. Просте, проте важливе слово може підняти настрій та змінити ситуацію. У часи, коли навколо війна, безвихідь та зневіра, Дякую допомагає залишатись людяними та доброзичливими.

17:35 11.01.2024

Вечорниці у наших дошкільнят.

Наша Україна завжди славилася багатими традиціями та обрядами. Той, хто не черствіє душею і сповнений любові та доброти до української спадщини, повертається до традицій свого народу. Сьогодні вихованці дошкільного підрозділу Новаківської гімназії поринули у минуле нашого народу, побувавши на справжніх українських вечорницях. Імпровізована оселя радо зустріла хлопчиків та дівчат на веселі посиденьки, що здавна називались вечорницями. У зворушливій, гостинній, дружній атмосфері діти поринули в цікавий світ народних традицій та звичаїв. Весело лунали пісні, жваво вибивали дитячі підбори гопачок, жартували господарі, змагалися охочі в спритності. Радісні, задоволені, з піднесеним настроєм та особливим почуттям, діти долучились до спадщини української культури.

19:55 14.12.2023

«16 днів проти насильства»

Щороку наш заклад приєднується до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства». І в цьому році, також, було проведено ряд інформаційно-просвітницьких та профілактичних заходів. Основними завданнями цих заходів було: створення безпечного освітнього середовища у закладі, запобігання вчинення дітьми злочинів, правопорушень, проявів булінгу в освітньому просторі; привернення уваги до проблем подолання насильства в сімʼї, протидії торгівлі людьми, гендерного насильства та забезпечення рівних прав жінок та чоловіків.

20:04 07.12.2023

День пам’яті жертв Голодоморів

На вшанування світлої памʼяті жертв голодомору в Україні 1932-1933 роках оголошується хвилина скорботи. Хай ця хвилина для нас стане актом поминальним, актом покаяння і перестороги, увійде в наші серця тихою молитвою, очистить наші душі від зла.

21:40 25.11.2023

"Голодомор - невиплакані сльози"

25 листопада вшановуємо пам'ять жертв голодоморів, спричинених тоталітарним режимом компартії, які в першій половині ХХ ст. забрали життя мільйонів українців.

14:58 25.11.2023

День Гідності та Свободи очима третьокласників.

Сьогодні в Україні відзначають День Гідності і Свободи. Третьокласники також долучилися до святкування цього дня і зробили колективну аплікацію "Вільна, мов птаха". Дітки працювали дуже старанно і дружно, тому немає сумнівів, що Україна була, є і буде ВІЛЬНА!

18:20 21.11.2023

День Гідності і Свободи.

21 листопада День Свободи українців. Сьогодні 10-ти річчя Революції Гідності. День Гідності та Свободи - день в Україні, що відзначається щороку 21 листопада на честь початку двох революцій:

16:09 21.11.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень