A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новаківська гімназія
Каноницької сільської ради

Новини

Дата: від до Скинути

Засідання команди психолого-педагогічного супроводу

Сьогодні 25 січня в Новаківській гімназії відбулося засідання команди психолого-педагогічного супроводу за участю фахівців Володимирецького ІРЦ в очно-дистанційному форматі. На засіданні обговорили питання "Про результати  навчальної діяльності та корекційно-розвиткових занять з дошкільнятами з ООП"  та накреслили  відповідні рішення щодо подальшої роботи  з вихованцями.

20:44 25.01.2023

День Соборності України

22 січня - особлива дата в історії України. У цей день ми відзначаємо два важливих свята - проголошення Української Народної Республіки та Акт Об'єднання українських земель. 105 років тому, 22 січня, українці проголосили незалежність своєї держави і створили Українську Народну Республіку, а рівно через рік відбувся Акт злуки УНР і ЗУНР. З нагоди Дня Соборності України у нашій гімназії було проведено:

16:48 23.01.2023

Ноутбук кожному вчителю

Каноницька громада отримала 12 хромбуків для вчителів чотирьох закладів загальної середньої освіти.

20:01 18.01.2023

Методичне об`єднання вчителів хімії, біології, природознавства та основ здоров`я

21 грудня пройшло засідання методичного об`єднання вчителів хімії, біології, природознавства та основ здоров`я в режимі онлайн, на тему: «Реалізація наскрізних змістових ліній при викладанні предметів природничого циклу. Активізація творчого потенціалу учнів на уроках хімії та біології». Із презентацією досвіду з теми: «Реалізація наскрізних змістових ліній при викладанні предметів природничого циклу» виступила вчителька Кідрівського ліцею - Волочнюк Оксана Михайлівна. З теми «Активізація творчого потенціалу учнів на уроках біології» презентувала свій досвід Чудік Катерина Михайлівна, вчителька Кідрівського ліцею. Виконати цікаві практичні завдання запропонувала Павлюк Олена Касянівна, вчителька Кідрівського ліцею. Засідання пройшло у дружній, творчій атмосфері. Всі питання були проведені і висвітлені на високому рівні.

19:40 18.01.2023

 Методоб'єднання вихователів ЗДО Каноницької ТГ

17 січня 2023 року  в дошкільному підрозділі Новаківської гімназії проходило методоб'єднання вихователів ЗДО з питання підвищення професійної компетентності педагогів в організації супроводу дітей з ООП й використанням іноваційних технологій. На засіданні МО вихованці та гості взяли участь у квест-грі "Зимові  забави", яку підготувала вихователь Юсин С.В. А також опрацювали питання про створення інклюзивного середовища та компетентності вихователя й асистента вихователя, що є запорукою ефективності інклюзивної освіти. Практичний психолог Босик Т.І. розповіла про особливості занять за віковими групами. Усі отримали багато позитивних емоцій від творчої взаємодії. Дякуємо за активність. Миру усім і добра!

18:38 08.01.2023

16 днів проти насильства

З 25 листопада по 10 грудня у всьому світі,і в нашій гімназії також,  проходила акція «16 днів проти насильства», під час якої було проведено ряд заходів.    Дати проведення акції є символічними. Вони створюють ланцюжок, поєднуючи заходи проти насильства, боротьби зі СНІДом, рабством та дій щодо захисту прав людини.

23:53 12.12.2022

Смаколики для ЗСУ та Херсонців!

Працівники гімназії сьогодні працювали над приготуванням смаколиків для воїнів ЗСУ та для жителів деокупованої Херсонщини, а саме Білозерської і Станіставської територіальних громад. Саме у цьому напрямку має вирушити черговий гуманітарний рейс від Каноницької ТГ. Частина працівників готували вдома, а більшість у шкільній їдальні. Що саме?

21:22 04.12.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень