A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новаківська гімназія
Каноницької сільської ради

Вечорниці у наших дошкільнят.

Дата: 14.12.2023 19:55
Кількість переглядів: 15

Наша Україна завжди славилася багатими традиціями та обрядами. Той, хто не черствіє душею і сповнений любові та доброти до української спадщини, повертається до традицій свого народу. Сьогодні вихованці дошкільного підрозділу Новаківської гімназії поринули у минуле нашого народу, побувавши на справжніх українських вечорницях. Імпровізована оселя радо зустріла хлопчиків та дівчат на веселі посиденьки, що здавна називались вечорницями. У зворушливій, гостинній, дружній атмосфері діти поринули в цікавий світ народних традицій та звичаїв. Весело лунали пісні, жваво вибивали дитячі підбори гопачок, жартували господарі, змагалися охочі в спритності. Радісні, задоволені, з піднесеним настроєм та особливим почуттям, діти долучились до спадщини української культури.

Міцний наш рід, жива у ньому пам’ять про минуле. Тож бережімо цю прекрасну невичерпну скарбницю – у ній розум, кмітливість, гумор, надія, і світло завтрашнього дня.

Тому нехай тепло і любов, які наші діти щедро розсіяли поміж присутніх у цей день, повернуться до них, даруючи їм щасливу долю.

Більше - офіційне джерело...

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень