A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новаківська гімназія
Каноницької сільської ради

Сімейні перегони!

Дата: 20.11.2022 18:11
Кількість переглядів: 271

СІМЕЙНІ ПЕРЕГОНИ в Каноницькій громаді

Автор тексту : С.О. Шидловська

Це було спортивне свято, на участь в якому заявили п'ять команд із п'яти населених пунктів громади: село Дубівку представляла сім'я Семчуків, Каноничі - сім'ї Ящуків-Рижих, Кідри - сім я Ткачів, Новаки представляла сім'я Христяновичів, Озеро - сім'я Чашки.

Змагалися в інтелектуальному завданні "М'ячі" та чотирьох естафетах: "Флорбол", "Фризбі", "Екстремали" та "Мікс". Сімейну згуртованість, взаємопідтримку та взаємодопомогу, вміння працювати в команді і досягати успіху демонстрували усі команди. За підсумками п'яти етапів гри абсолютну перемогу виборола сім'я Чашки з Озера - тато Вадим Васильович, мама Надія Двнилівна та їх сини Тарас і Олексій. Друге місце - у команди сімей Ящуків-Рижих з Канонич: мама Наталія Дмитрівна з сином Матвієм та мама Тамара Віталіївна з сином Валентином. "Бронза" - у сім'ї Семчуків з Дубівки: тато Василь Петрович, мама Віта Мефодіївна та їх діти Катя і Дмитро.

Переможцям - кубки та дипломи, а всім учасникам - цінні подарунки від місцевого підприємця Віктора Ямпольського.

Хай спорт гуртує і гартує родини!!! Спортивні змагання хай стануть найкращим сімейним дозвіллям, бо у здоровому тілі - по-справжньому здоровий дух!

Зичимо переможцям - сім'ї Чашки- гідно представити нашу громаду на зональному етапі обласної спортивної гри "Сімейні перегони. Активні парки" 27 листопада у м.Вараш!!!

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень