A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новаківська гімназія
Каноницької сільської ради

Профілактична робота Вараського районного управління ГУ ДСНС України в Рівненській області

Дата: 08.09.2023 16:43
Кількість переглядів: 22

Сьогодні 8 вересня зі школярами Новаківської гімназії Каноницької сільської ради було проведено Єдиний урок з безпеки.

До заходу долучилися працівники Вараського районного управління ГУ ДСНС України у Рівненській області, ювенальної превенції Вараського районного відділу поліції, Володимирецького відділу Вараської окружної прокуратури та поліцейський офіцер громади відділення поліції №1.

Учні гімназії отримали від правоохоронців та рятувальників настанови щодо поведінки в умовах небезпеки, під час поводження з вогнем, вибухонебезпечними та підозрілими предметами, під час сигналу «Увага всім!» та «Повітряна тривога!», тощо.

Дітям нагадали дорожні знаки та основні правила поведінки на дорозі, особливо у вечірній час доби, розповіли про булінг, безпеку в Інтернеті, а також про відповідальність, передбачену законодавством України за вчинення правопорушень.

А щоб закріпити отримані знання переглянули повчальні мультфільми за участі всесвітньо відомого пса-рятувальника Патрона.

Проведення подібної роботи планується протягом всього навчального року та в кожному навчальному закладі, адже питання безпеки зараз актуальні як ніколи і ази щодо дій в екстремальних ситуаціях та знання безпечної життєдіяльності потрібно засвоювати ще з дитячого віку.

Офіційне джерело інформації: Вараське районне управління ГУ ДСНС України у Рівненській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень