A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Новаківська гімназія
Каноницької сільської ради

106-та річниця бою під Крутами

Дата: 30.01.2024 15:09
Кількість переглядів: 15

29 січня в Україні відзначалася річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність. Здавалося б, минуло багато років з того часу, а тема боротьби за свою незалежність і досі гостра і актуальна для нас.

Згадали про відчайдушний подвиг молодих українців під Крутами і учні 5 класу, нашої гімназії. Вони переглянули відео про події того часу, під назвою «Крути 1918». Під час виховної години, діти разом із класним керівником Босик Т.І. і бібліотекарем Волчецькою Т.А., створили лепбук, який буде нагадувати нам про подвиг українських юнаків, які ціною власного життя змогли зупинити наступ ворога взимку 1918 року. Діти ознайомилися з подіями, які сталися тоді, на станції Крути, переглянули фотоальбом 20 студентів, прізвища яких відомі на сьогодні, зачитали поетичні рядки про ті події з минулого.

Сьогодні, як і багато років тому, Україна веде боротьбу за свободу і незалежність і вшановує жертву принесену українськими захисниками в бою під Крутами.

«І ми завжди маємо памʼятати свою історію! Завжди памʼятати, якою ціною виборюється свобода!»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень